Forside
Løft dine forhandlinger
Forhandling
Test
Kursusindhold
Deltagere og udbytte
Artikler
Undervisere
Firmakurser
Litteratur
Skabeloner
Early Warning
Uafhængig grafisk rådgivning
Coaching
Mål og værdier
Kontakt
Nyheder
CV

Får du altid det, du beder om?

Hvis ikke, skulle du måske overveje, om din forhandlingsteknik er god nok.

Klik på "Test" for at checke din kompetance.Vi forhandler flere gange om dagen. Med kolleger, leverandører, kunder, ægtefælle og børn.
Vores hverdag er en lang forhandling om stort og småt. Nogle forhandlinger er mere vigtige end andre. Derfor kan det være en god ide, at lære nogle teknikker der gør, at du bliver bevidst om din egen og andres adfærd.

En forhandling er ikke kun en "kamp" mellem to parter, hvor det handler om at vinde. Det er en dialog der skal ende med, at begge er tilfredse med resultatet. En "Begge vinder" forhandling.

Det handler også om at møde sin modpart der hvor hun/han er. At finde ud af, hvordan den andens "Kort over verden" ser ud. For kun derved kan du finde ud af, hvor du kan møde modparten, og opnå et tilfredsstillende resultat for begge parter.

Udover de mere teknikprægede emner som f.eks. "Forberedelse" og "Taktikker", indgår der på kurset også mere bløde emner som "Personlig kommunikation". Vi forsøger at komme hele kompasset rundt, så du bliver bevidst om, hvordan du påvirker din modpart.
Kurset er meget øvelsesorienteret, så du får rig lejlighed til at afprøve din forhandlingsevne.

Forhandlingsteknik handler om, hvordan du forbedrer dine forhandlingsresultater ved at forberede dig professionelt og mestre effektive teknikker. Men klik på "Kursusindhold" og se hele programmet.

Er I flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på kurset, afholder vi det specielt for jer. Se under firmakurser.