Forside
Løft dine forhandlinger
Forhandling
Early Warning
Uafhængig grafisk rådgivning
Coaching
Mål og værdier
Kontakt
Nyheder
CV

Gode råd er aldrig dyre

Velkommen til min informationsside.

Hvorfor have en hjemmeside? (Sjovt navn iøvrigt, når den kun omhandler ens forretning og ikke har noget med ens private hjem at gøre.)

Fordi det i dag er den nemmeste måde at forklare sit virke på. Her kan du se det jeg tilbyder. Og læse om hver enkelt emne, samt de kompetencer jeg kan tilbyde dig eller dit firma.

Med en baggrund som selvstændig i over 20 år og sammenlagt 30 år i den grafiske branche har det givet mig den erfaring, der skal til for at kunne rådgive og undervise andre i de specialer du ser i menuen til venstre.

Det kan ligne en blandet bolsjebutik, men jeg har altid været nysgerrig efter ny læring, og især forholdet mellem mennesker har haft min interesse. Derfor spænder emner også fra det hårde og kontante ”Forhandlingsteknik” til det mere bløde ”MindMap” og ”Coaching”.

At jeg også tilbyder hjælp til at finde en virksomheds værdier og mål, bunder i det faktum, at jeg har været så privilegeret at have min egen virksomhed, hvor jeg havde muligheden for at eksperimentere med ledelsesteorier. De fleste fejl er begået, og det er de erfaringer jeg trækker på nu.
Til glæde for mine kunder.  

Alle kurser holdes i eget regi.

Men klik på emnerne, og skulle du have behov for yderligere information
– så er telefonen altid åben. Tlf.  2087 1411

Venlig hilsen
Henrik Olsen